На Донбасі російські окупанти вчергове порушили режим припинення вогню та забрали життя українського героя, а також трьох – поранили. Наразі потерпілих вже госпіталізували до медзакладу, де надали всю необхідну допомогу.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями міномети, а також гранатомети, великокаліберні кулемети, протитанкові ракетні комплекси та стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, ворог відкривав вогонь у бік позицій українських захисників поблизу Причепилівки, Оріхового, Троїцького та Хутору Вільного, Новотошківського, Новолуганського, Катеринівки, Водяного, Авдіївки, Невельського та Лебединського.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів, на превеликий жаль, один український захисник загинув, ще троє – отримали поранення. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття рідним і близьким загиблого героя, а пораненим воїнам бажає скорішого одужання", - йдеться в повідомленні.

Також є й жертви з боку окупантів - за підтвердженими даними розвідки, минулої доби наші захисники знищили трьох та поранили ще трьох загарбників.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом

Як повідомляв Знай. ua, троє загинуло, інших поранено: бойовики накрили захисників Донбасу снайперським вогнем

Також Знай. ua писав, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"