Багатостраждальна західна Україна ще не встигла отямитися після тривалих травневих і червневих дощів, які викликали серйозні паводки, як з'явилися нові ризики. Український гідрометцентр оголосив штормове попередження. У західній частині нашої країни очікується дуже холодна погода (12-18 градусів тепла) з сильними грозовими дощами. Гідрометцентр оцінив ризики у II рівень загрози (помаранчевий).

гроза , скрін з відео
гроза , скрін з відео


На решті території України очікується спекотна погода. У південних і східних областях нашої країни буде світити яскраве і спекотне сонце. Повітря тут прогріється до 28-33 градусів вище нуля. Опадів у регіонах не очікується. Зате на півночі і в деяких центральних областях пройдуть сильні дощі. Висока ймовірність гроз та шквалів.

Жителям Києва також рекомендується взяти з собою парасольки. Спочатку вони допоможуть від палючого сонця, яке буде світити в першій половині дня, а потім захистять від вечірньої зливи. Температура повітря у Києві складе 28-30 градусів вище нуля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "буде пекти"на повну – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.