Долар продовжує падати в ціні. Подешевшали також євро, рубль і польський злотий. Інформація про новий курс валют доступна на сайті регулятора.

Курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у понеділок, 13 липня після вихідних не здивує українців різкими стибками.

Обмін валют, фото: Знай.uа
Обмін валют, фото: Знай.uа

У порівнянні з показниками у п'ятницю, 10 липня, гривня трохи ослабла в своїх позиціях, її показник – 26,95 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 13 липня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

- 1 долар США – 26,9505 гривень;

- 1 євро – 30,3988 гривень;

Таким чином, курс долара став дорожче на 2 копійки. При цьому євро зменшився в ціні на 14 копійок.

Курс валют, фото з відкритих джерел
Курс валют, фото з відкритих джерел

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що експерт дав прогноз, що буде з іноземною валютою до кінця 2020 року і розповів про уповільнення інфляції.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні американська валюта у 2020 році, в середньому, буде тримати відмітку в 28,85 гривень за одну американську купюру. А ось під кінець року - 29,5 гривень за долар.

Також портал Знай.ua писав, що понад 5 мільярдів: які пенсії в липні отримають українці. У Пенсійному фонді України спрямували на виплату липневих пенсій ще 5,2 млрд гривень.