У Києві прямо біля магазину перед десятками камер в столиці викрали хаскі.

В цей раз власники пса поїхали за місто, а собаку залишили на подругу. Хаскі Фібі разом з Наташею, подругою власниці собаки пішли на прогулянку.
«Я її прив'язала до труби двома вузлами, як це роблять господарі. Вийшла через хвилиночок 6-7. Виявилося – собаки вже немає», - розповідає Наташа.

Вона почала шукати собаку, оббігла все навколо. Потім на відео з камер спостереження магазину побачили, як чоловік спокійно підходить до собаки, відв'язує і швидко виводить її з метушливої вулиці.

Улюбленицю шукали власники, поліція і сотні тисяч волонтерів в соціальній мережі. І ось рятівний дзвінок від мешканки Броварів в 30 кілометрах від Києва - Наталі. Вона впізнала чоловіка на відео і з ним хаскі, схожу на нову собаку сімейства, яку напередодні вигулювали у дворі сусіди.

Нова господиня собаки і не підозрювала про її пригоди. Аліна - мама двох дітей, каже що собаку малюкам подарував друг, який часто заходить в гості.

І тільки від розголосу в соцмережах дізналася, що її Герда насправді Фібі вже доросла, вкрадена собака.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Вже на наступний день собаку віддали справжнім господарям. А друг-злодій на зв'язок поки не виходив. «Після цього ми більше не спілкуємося», - каже жінка.

В поліції чоловікові, якого виявилося неодноразово притягувався за крадіжки, готують підозру.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що В Запоріжжі змія заповзла під покривало туристів - позеленіли, не було сил навіть пискнути

Також портал «Знай.uа» писав, що На курорти Запоріжжя повернулися медузи, і поганою мітлою не виженеш

Також портал «Знай.uа» писав, що У Києві рятують крихітного "вампиренка"

https://www.youtube.com/watch?v=_n8kzhbLJRc