У Харкові з життя пішов 39-річний чоловік, у якого діагностували коронавірус. Так, під час лікування у пацієнта трапився інсульт, але медики не зуміли його врятувати, адже нібито цілий день возили його містом у пошуках профільної лікарні.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив блогер Олександр Ружанський.

За його словами, чоловіка госпіталізували в лікарню №22 з коронавірусом, а вже через кілька днів у нього стався важкий інсульт. А відтак, ця лікарня не була профільною у лікуванні інсультів, то пацієнта вирішили перевезти в іншу лікарню.

"Спеціалізованою швидкою його привезли спочатку в одну харківську лікарню. (А питання медичної допомоги при інсульті – це зазвичай питання максимум кількох годин). Він іще був при свідомості і дихав самостійно. У цій лікарні його приймати відмовилися, тому що у нього Covid-19!

Після невдачі в першій лікарні, чоловіка повезли ще в одну харківську лікарню... Але і в цій лікарні його теж приймати відмовилися. Тому що він із райцентру області, а це лікарня міська, і його треба везти в цей райцентр", – розповів Ружанський.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Швидка допомога, Фото "Сегодня"
Швидка допомога, Фото "Сегодня"

Водночас, як наголошується, через те, що медики відмовилися приймати останнього, чоловік пішов з життя, бо ця нібито "поїздка" тривала цілий день.

"Оскільки це тривало майже цілий день, організм хворого без необхідного медичного втручання практично не витримав, хлопець втратив свідомість і впав у кому прямо в машині швидкої, після чого лікарі швидкої змушені були повернутися в інфекційну, де хлопця було покладено в реанімацію і підключено до ШВЛ", – додав блогер.

Скріншот допису

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.

Також Знай. ua писав, що Ляшко розповів, коли українцям чекати вакцину від коронавіруса.