Курс іноземних валют за даними Національного Банку України (НБУ) в понеділок, 27 липня 2020 року. Про це повідомляє пресслужба офіційного регулятора.

У порівнянні з показниками у п'ятницю, 24 липня, гривня суттєво ослабла у своїх позиціях, її показник – 27,88 за долар і 32,24 за євро.

Обмін валют, фото: youtube
Обмін валют, фото: youtube

Остаточно визначити курс іноземних валют для українців зможуть в понеділок, о 10 годині ранку після відкриття торгів на міжбанку.

Курс валют НБУ на 27 липня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

- 1 долар США – 27,8779 гривні;

- 1 євро – 32,2366 гривні;

Таким чином, курс долара став дорожче на 10 копійок. При цьому євро збільшився в ціні на 6 копійок.

Тож, станом на 27 липня падіння гривні не припиняється. Єдина основна іноземна валюта, яка подешевшала по відношенню до гривні - російський рубль.

За словами експертів, у 99% випадків населення, коли намагається якось заробити на купівлі або продажу валюти, завжди програє. Єдиний, хто на цьому виграє, це банки, які знають, коли продавати, коли купувати. Класична ситуація, коли людина біжить в обмінник, на останні гроші купує валюту за 28-29, а вже на наступному тижні приходить і здає по 26,65 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за оцінками провідних світових банків у 2021 році очікується падіння курсу долара на світових ринках.

Як повідомляв портал Знай.uа, по мільйону за кожного: США пропонують величезні гроші за інфомацію про двох українських хакерів.

Також портал Знай.ua писав, що МВФ спрогнозував реальний ВВП України на 2023-2025 роки.