Кандидат в мери Києва від "Слуги народу" Ірина Верещук не так давно зазнала звинуваченнь, що нібито скуповує ботів для розкрутки свого аккаунта в Instagram. Мовчати, коли висувають такі серйозні звинувачення, Верещук не стала і опублікувала у своєму Facebook розгромний пост, звернений до "доброзичливців", які запустили цей слух.

Як я купляла ботів на свій Інстаграм. Сьогодні деякі ЗМІ повідомили, що нібито я купила багато тисяч ботів на свій...

Geplaatst door Ірина Верещук op Woensdag 29 juli 2020

"Сьогодні деякі ЗМІ повідомили, що нібито я купила багато тисяч ботів на свій Інста аккаунт.

Дійсно, в останні дні на мій Інста акаунт підписалися десятки тисяч ботів. Але, я нічого не купувала. Це працюють деякі "доброзичливці" напевно, з метою заявити, що я купую ботів. Мої помічники вже пару днів намагаються вирішити цю проблему (тобто позбавитися від ботів), у тому числі в контакті з адміністрацією Instagram. Поки що, проблема залишається. Так чи інакше ми це вирішимо.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Верещук також безпосередньо звернулася до тих, хто замовив проти неї такі речі, заявивши, що знає, що вони читають її Facebook

"1. По-перше, мені цікаво: чому ви це зробили в Інста і не стали робити з ФБ? Просто щиро цікаво. Хотіли заощадити гроші? Для правдивості ви повинні це зробити з ФБ теж. Інакше виглядає дивно: я «купила» десятки тисяч ботів на Інста і не «купила» ботів для ФБ. Не дуже правдоподібно :) Напишіть відповідь в особисті повідомлення ФБ або Інста, можна з аккаунта одного з ваших ботів.
2. По-друге, з точки зору технологій медіа війни - це вчорашній день. НЕ ганьбіть перед своїми командами. Там працюють талановиті молоді хлопці, ви перед ними виглядаєте не солідно.
3. Всі ці дрібниці вам не допоможуть. Тому що справа не в мені особисто. Ваша проблема - це не я. Ваша проблема - це ви. Ваші цінності і спосіб політичного мислення не відповідають сьогоднішнім потребам нашої країни. От і все.
4. Також, запам'ятайте: я нічого не забуваю, всі борги віддаю. З відсотками.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Фаріон в люті накинувся на Верещук - не сподобалося висловлювання на адресу Степана Бандери. Фаріон не соромилася в виразах і полила Верещук добірною лайкою.

Також Знай.uа наводив топ фактів про Ірині Верещук.

Крім того, Верещук не змогла відповісти на викриття Парасюка: "Раг@льска маячня".