6 серпня на Старообухівській трасі під Києвом сталася смертельна ДТП. Троє людей загинули, ще 6, серед яких дитина, постраждали.

Про це повідомили на сторінці dtp.kiev.ua на Facebook. Інформацію на своїй Фейсбук-сторінці підтвердило Головне управління ДСНС України в Києві.

[embed]https://www.facebook.com/dtp.kiev.ua/videos/3135677309834820/?__xts__

"Аварія трапилася на Старообухівській трасі в районі санаторію "Жовтень". Там позашляховик BMW з держномерами КА0707 протаранив легковик в бік-загинули три людини, ще шість отримали поранення різного ступеня тяжкості " - повідомив журналіст пабліка.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Головне управління ДСНС України в Києві дало більш детальну інформацію: "на місце події були направлені рятувальники найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю на місце події було встановлено, що ДТП сталася за участю двох автомобілів "BMW"."

"В результаті зіткнення три людини загинули на місці: дві жінки 1998 і 2001 років народження і чоловік 1990 р.н. Двоє чоловіків 1997 і 1999 р. н. виявилися заблокованими в автомобілі. Рятувальники за допомогою гідравлічного аварійно-рятувального комплекту деблокували постраждалих з автомобіля і передали бригаді швидкої допомоги" - повідомляє ГУ ДСНС.

Наразі обставини ДТП встановлюються правоохоронними органами.

Нагадаємо, раніше дороваве ДТП під Києвом забрало життя водія- " розірвало на частини!".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зайцева розщедрилася на 31 гривню сім'ям, які загинули в кривавій ДТП.

Також "Знай.uа" писав, що цивільна дружина загиблого в ДТП з Єфремовим відчуває себе "обпльованою" через дії судді.