Попри пандемію коронавірусної хвороби COVID-19 все більше українців рушають у мандрівки, у тому числі літаком й за кордон. Одним з основних авіаційних хабів країни лишається Бориспільський аеропорт біля Києва, однак, до нього необхідно ще доїхати. Один з найшвидших і найзручніших способів потрапити туди - це скористатися послугами Укрзалізниці і її спеціального експреса до аеропорту. Тут мандрівників очікує хороша новина - кількість щоденних рейсів зросла удвічі, а отже більше людей зможуть скористуватися електричкою і в більш комфортних умовах.

Читайте Знай в Google News!

Про це йде мова в повідомленні пресслужби підприємства.

З 6 серпня поїзда роблять по дванадцять оборотних рейсів в день в порівнянні з шістьма раніше. Час в дорозі займає близько 40 хвилин. На шляху в аеропорт експрес також зупиняється на вокзалі «Дарниця» і на платформі Видубичі.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ціни на квиток становлять 80 грн. Проїзні документи можна придбати в аеропорту, на вокзалі або у кондуктора в поїзді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Напад на дівчину в поїзді Київ-Маріуполь: Укрзалізниця зважилася на кардинальний крок.

Як повідомляв портал Знай.ua, «Укрзалізниця» несеться у прірву, або Куди рулить «ляльковод» Кравцов та його поплічники.

Також Знай.ua писав, що Нова нацкомісія зможе верифікувати всі дані Укрзалізниці та морських портів в частині тарифоутворення - Каленков.