14 серпня з аеропорту Коломиї здійметься літак RV-10, з якого сотенний УПА Мирослав Симчич погляне на присілок Рушір, де відбувся бій під його керуванням.

Читайте Знай в Google News!

Про це "Суспільному" повідомив організатор польоту, голова правління ГО "Меморіал" імені Василя Стуса Роман Гунда. Під час акції польоту 97-річного сотенного УПА Мирослава Симчича над Карпатами, 13-річний Антон Лампік звернеться до Ілона Маска, щоб той записав його у команду, яка полетить на Марс.

Ілон Маск, скріншот з відео
Ілон Маск, скріншот з відео

Роман Гунда повідомив, що на цій події відбудеться звернення юного льотчика, 13-річного Антона Лампіка до Ілона Маска щодо польоту на Марс:

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"У свої 13 років хлопець вже вміє літати на двох видах літаків, тому простиме Ілона Маска і Президента США, щоб вони надали йому можливість прибути до Америки і брати участь у підготовці до цього польоту, – йдеться у повідомленні.

Крім того, у рамках польоту 97-річного сотенного УПА над Карпатами оголосять про присвоєння Прикарпатській дитячо-юнацькій асоціації малої авіації почесного звання Мирослава Симчича.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кондратюк дав характеристику "новим обличчям" з команди Зеленського: "Вчитися треба після, а не до?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж*па"

Також "Знай.ua" писав, що МЗС після затримання українців у Мінську закликало утриматися від поїздок до Білорусі: "Дещо запізнилися"