У Львові в лікарні помер пацієнт, якому вперше в Україні провели операцію з трансплантації підшлункової залози. Чоловік довгий час знаходився у стабільному стані, проте пізніше йому стало гірше.

Читайте Знай в Google News!

Про смерть пацієнта повідомили у Львівській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги. Як зазначили медики, останнім часом пацієнт перебував у реанімації.

"Друзі, ми змушені повідомити дуже сумну звістку: на жаль, Андрій, наш пацієнт з пересадженою підшлунковою залозою, помер. Довгий час його стан дійсно було стабільним, нирка починала працювати, підшлункова залоза теж. Але, на жаль, потім показники стрімко погіршилися, судини затромбувалися і ні операція, ні подальша реанімація вже не мали ефекту", - повідомили в лікарні.

Скріншот: facebook.com/emergencyhospitall
Скріншот: facebook.com/emergencyhospitall

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Лікарі розповіли, що трансплантація підшлункової залози є однією з найскладніших операцій з пересадки органів. За їхніми словами світова статистика говорить про те, що кожен третій пацієнт після такої операції не виживає, в той час, як два інших отримують шанс жити повноцінно.

Нагадаємо, на початку серпня у Львові вперше в Україні провели пересадку підшлункової залози, тоді в Міністерстві охорони здоров'я заявили, що хочуть через 3 роки вийти на трансплантаційну незалежність.

Друзі, ми змушені повідомити дуже сумну звістку: на жаль, Андрій, наш пацієнт із пересадженою підшлунковою залозою,...

Geplaatst door Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги op Maandag 17 augustus 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "50%" - Ляшко назвав умову перенесення виборів в Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що Кравчук зробив заяву напередодні перемовин по Донбасу: "Сльози російських матерів"