Дніпрянин Марк Семенюк опублікував у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook відео потопу в спортивному комплексі Дніпровського національного університету імені Олеса Гончара, який розташовується на вулиці Казакова, 24А.

Читайте Знай в Google News!

За словами самих студентів, цей випадок далеко не одиничний, і в негоду затоплює завжди. Однак зараз подібне сталося через прорив труби водостоку, що не витримала сильного напору води. Ливневка повністю згнила.

Замалчивание таких историй – преступление! Как бы мы не любили тебя – лучший университет города... Кто не знает, это спорткомплекс Днепровского национального университета имени Олеся Гончара. И этот дождь он явно переживает с трудом. Хотя проблема абсолютно не нова, потопы в комплексе за последние года 3 (а может и больше), увы, стали нормой. В дождливую погоду часть зала стабильно под каплями дождя, игры в мини футбол или баскет под тряпки на одной из бровок – обычное дело. Но сейчас все вышло далеко за рамки – сорвало ливневку. Ну, как сорвало – она просто сгнила. На изгибе трубы ржавчина уже не выдержала. Это поучительная история, как игнорирование мелких проблем приводит к таким последствиям. Надеюсь, после этой ситуации пойдет процесс налаживания контроля за капитальным обслуживанием комплекса. Потому как здесь налицо халатность и просто неисполнение банальных норм по контролю за внутренней инфраструктурой. В самом университете ожидается процесс избрания нового ректора. И всем кандидатам, которые претендуют на место в управлении лучшим вузом в городе (я по-прежнему его считаю лучшим), было бы очень правильно обратить на эту ситуацию внимание. Без показухи. В университете это не одна проблема, которая требовала вмешательства ещё вчера. Но будет хорошо, если этот случай станет отправной точкой к приведению этих проблем в порядок.

Geplaatst door Марк Семенюк op Donderdag 1 oktober 2020

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ганчірки, які лежать на бровках під час ігор, є звичайною справою за останні кілька років під час дощу. На опублікованому відеозаписі чітко видно, як зі стелі і стін стікають цілі потоки дощової води, тому на підлозі вже стоять відра.

Сам користувач соцмережі сподівається на те, що ця інформація і стан внутрішньої інфраструктури нарешті дійдуть до керівництва і адміністрації, які повинні були вирішити цю проблему вже давно. Адже вона є не єдиною, за словами дніпрянина, в цьому вищому навчальному закладі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дніпрянин з пакетом влаштував "облаву" на слуг Зеленського - розмахував руками і кричав матом.

Як повідомляв "Знай.ua", дніпрян запруть будинки без Ресторанiв і спортзалів: "На вулицю — ні ногою"

Знай.ua писав, тисячі дітей-сиріт не отримають люблячих батьків - в Україні гальмують процес усиновлення.