На київському Майдані Незалежності пройшла досить цікава акція, активісти якої зважилися на своєрідну "ініціативу".

Читайте Знай в Google News!

Відеозапис був опублікований в Telegram-каналі під назвою "ХКиїв" і на ній можна помітити, що деяка зона площі оточена червоно-білою сигнальною стрічкою, а посеред лежить тіло під білою тканиною.

З першого погляду може здатися, що на Майдані Незалежності лежить труп. Однак представників правоохоронних органів або швидкої допомоги поруч зафіксовано не було. Як виявилося, активісти таким чином вирішили привернути до себе увагу, але в інтернеті відсутня будь-яка інформація про те, чого бажають домогтися дані люди.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відомо, що сьогодні, 4 жовтня, там же проходить акція " Стань на захист тварин!", яка присвячена Всесвітньому дню захисту тварин. Активісти знаходяться в центрі міста і привертають увагу до того, щоб в країні не залишилося хутряних ферм і щоб тварин перестали використовувати для дослідів або участі в цирках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в київському супермаркеті серед продуктів засікли бридкого " покупця" - "Б**ванула прямо на вітрину!"

Як повідомляв "Знай.ua", вулиці Києва знову миють зі спецрозчинами - "Все частіше і частіше…"

Знай.ua писав, Під Києвом бобер забрів у село і переполошив людей - "Залишився без дому...". Виявилося, що ще до цього бобер став жертвою нападу бродячих собак, проте їх вдалося відігнати.