Готова їжа у кулінарних відділах супермаркетів є досить популярним товаром, адже дозволяє зекономити час на приготування, або швидко та смачно перекусити протягом робочого дня.

Читайте Знай в Google News!

Однак, не завжди можна бути впевненому у її якості і, як виявилося, терміні придатності. Телеграм-канал "Народний Ревізор", як доказ, виклав фото, надіслане читачами, а заодно клієнтами популярного супермаркету "Сільпо".

Чоловік купив готовий обід в кулінарії "Сільпо", а вже вдома виявив, що на лотку сьогоднішній стікер наклеєний третім. Виходить, що термін придатності товару продовжували, як мінімум, двічі.

Супермаркет "Сільпо", фото retailers.ua
Супермаркет "Сільпо", фото retailers.ua

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Неприємний інцидент трапився у Миколаєві у магазині "Сільпо", що знаходиться на проспекті. Центральний, 98. Чим все закінчилося, наразі не повідомляється.

"Вічний перекус. Чоловік взяв готовий обід з кулінарії, а вдома виявив, що на лотку сьогоднішній стікер виявився наклеєний третім, тобто, термін придатності їжі продовжувався, як мінімум, вже двічі. Миколаїв, "Сільпо", пр. Центральний, 98.", - йдеться у повідомленні "Народного ревізора".

Готовий обід з "Сільпо", фото: Народний Ревізор / Телеграм
Готовий обід з "Сільпо", фото: Народний Ревізор / Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вступна кампанія: на яких спеціальностях вимагають ЗНО з української мови та літератури

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко назвав опитування Зеленського непотребом: "Зіпсували настрій"

Також "Знай.ua" писав, що нове епідемічне зонування в Україні: які міста стали "червоними". До списку увійшло десять обласних центрів.