Шаурма — популярна вулична їжа, яку окремо розрекламував президент Володимир Зеленський. Однак ця страва не без сюрпризів: знайти в ній можна не лише прострочені продукти, але й більш дивні "предмети".

Читайте Знай в Google News!

Саме такий випадок стався з жителькою Черкас, який купив собі обід у місцевому супермаркеті "Делікат", про що повідомляє спеціалізований телеграм-канал "Народный ревизор".

"Пластикова добавка в їжі

Дівчина вирішила пообідати шаурмою з кулінарії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Під час трапези мало не проковтнула шматочок незрозуміло-чого, якого явно не повинно бути за рецептом", — йде мова в оригінальному повідомленні.

До посту прикріплене фото, на якому чужорідний предмет можна розгледіти детальніше. Скоріш за все, це синій шматочок пластикової плівки або ізострічка.

Фото Telegram
Фото Telegram

Інцидент стався у магазині на бульварі Шевченка, 114. Про те, чи стала жінка звертатися до адміністрації супермаркету, не повідомляється.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

На жаль, такі випадки не рідкість в Україні, і люди регулярно знаходять у продуктах неприємні сюрпризи. Не так давно жителька Чернігова Оксана ледь не проковтнула шуруп, який був у молоці.

Вона пише, що купила молоко в популярній мережі супермаркетів "Сільпо", марки "Простоквашино". Там вона виявила всередині шуруп. Невідомо що було б, якби вона, або хтось із членів її сім'ї проковтнув його.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям в АТБ продають зіпсовані дитячі ласощі

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям продають хліб, який за два дні перетворюється на смертельний "какао".

Також "Знай.uа" писав, що в продуктовому магазині Запоріжжя продовжують продавати прострочені продукти, а також порушувати всілякі санітарні норми.