У Єврейській автономній області, яка розташовується в Російській Федерації, 38-річний житель міста Біробіджан зламав ноги своєї однорічної дочки через те, що приревнував дружину.

Він посварився зі своєю дружиною, вважаючи, що вона йому зраджує. Спочатку він побив жінку, а потім почав бити маленьку дитину руками і ногами, за словами джерела, після чого здійснив удар по спині і дівчинка впала на підлогу.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Telegram-канал "Life Shot". Дружина 38-річного тирана викликала дільничного, якому нічого не повідомила про побиття дочки. Її поклали в ліжечко і вимкнули світло, проте представник правоохоронних органів все ж вирішив оглянути її з ліхтариком.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На малятку були помітні сліди від укусів і синці, одна ніжка стала холодною. Дівчинку екстрено відвезли в лікарню, де незабаром виявилося, що у неї зламані обидві гомілки і зафіксовані забої на руках і обличчі.

У момент побиття в квартирі також знаходився шестирічний хлопчик, її брат, який розповів поліцейським, що батько напився горілки, після чого почав буянити. Хлопця передали бабусі, а батька-садиста затримали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Закарпатті знайшли прикордонника з простреленою головою: пустив кулю в лоб.

Як повідомляв "Знай.ua", жінка 22 роки доглядає за прикутим до ліжка чоловіком, неймовірна відданість: "коханих не кидають"

Знай.ua писав, киянин зник у засніжених Карпатах - два дні пошуків і відчаю.