У Telegram-каналі "Life Shot" з'явилася інформація про те, що в Гірничо-Алтайську чоловік чатував свою колишню дружину біля роботи і вдома, погрожуючи вбити її або покалічити.

Тетяна та Євген Павлови розлучилися ще в 2018 році. Їхні діти залишилися з мамою, адже чоловік випивав і періодично піднімав руку на дружину.

Читайте Знай в Google News!

Після розлучення він підстерігав її, щоб повернути. І 3 листопада, в черговий раз, очікував 33-річну Тетяну на вулиці по дорозі з садка, проте жінка знову йому відмовила і згодом отримала по обличчю. "Якщо немає мене, немає і тебе", - відкинутий колишній чоловік порубав руки коханої сокирою.

Він повалив свою колишню дружину, майстра з манікюру на землю, після чого витягнув з-за пазухи сокиру.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тетяна стала молити його зупинитися, адже єдина перехожа не відреагувала на її крики. У підсумку Євген прислухався до її слів, побіг в під'їзд і попросив сусідів викликати швидку. Потім він надів шапку на кохану жінку і сказав, щоб вона збрехала поліції про те, що сама впала і поранила руки. Він втік, але незабаром його все одно затримали.

Ця ситуація схожа з тією, яка сталася в Серпухові, де Дмитро "Отелло" Грачов вивіз дружину в ліс, де катував її сокирою, намагаючись дізнатися про зради. Дівчина була сильно змучена і практично втратила руки, але лікарі зробили диво. Хоча спочатку діагноз був однозначний-ампутація.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Закарпатті знайшли прикордонника з простреленою головою: пустив кулю в лоб.

Як повідомляв "Знай.ua", жінка 22 роки доглядає за прикутим до ліжка чоловіком, неймовірна відданість: "Коханих не кидають"

Знай.ua писав, киянин зник у засніжених Карпатах - два дні пошуків і відчаю.