Серед багатьох цікавих поєднань є особлива дзеркальна дата-11.11.2020. За словами нумерологів, число 11 є сакральними, загадане в цей день обов'язково відбудеться, в тому чи іншому образі — важливо правильно просити у Всесвіту.

Читайте Знай в Google News!

А як це зробити, пропонуємо дізнатися нашим читачам нижче. Дві одиниці дзеркальної дати 11.11.2020 підсилюють дію дня, відкриваючи нам небувалі можливості.

Щастя, УНІАН
Щастя, УНІАН

Як залучити удачу і гроші 11.11.2020

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Слідкуйте за часом в цей день. Об 11:11 годині 11 листопада 2020 року розкладіть купюри і монети на стіл і скажіть: "Гроші до грошей йдуть, множаться, у мене проблеми припиняються". Те ж саме потрібно зробити і о 23:11 цього ж дня. Заговорені гроші потрібно носити з собою в гаманці до наступної дзеркальної дати.

Змова на удачу в дзеркальну дату 11.11.2020

Вам знову знадобляться годинник. Об 11:11 ранку проговоріть наступну фразу: "Все, що заплановано, здійсниться, мій будинок і моє життя удачею наповняться". Тепер залишилося вірити в краще і відкривати нові таланти в собі. А дзеркальна дата 11.11.2020 вам в цьому допоможе.

Як правильно загадати бажання в дзеркальну дату 11.11.2020

11.11.2020 - найкраща дата, щоб скласти карту бажань на майбутній рік. Зробіть фотоколаж і розпишіть, чого ви хочете домогтися в 2021 році. Якщо у вас є найзаповітніше бажання, запишіть його. Але не просто так, а повторіть одну і ту ж фразу на 11 листочках паперу. Складіть всі листи в стопку і проговоріть: "Бажання здійснися, бути моїй мрії!". До півночі 11.11.2020 розкладіть листочки з бажаннями по всьому будинку. Залиште їх на добу, щоб магія чисел почала працювати.

Фахівці розповіли також, що можна, а що не можна робити в дзеркальну дату. 11.11.20 обов'язково прислухайтеся до інтуїції, звертайте увагу на символи, знаки, числа і цифри і будьте відкриті до нового. Головне, що заборонено робити в дзеркальну дату - бажати іншим людям зла. Не можна заздрити, лаятися, проводити "темні" ритуали і спіритичні сеанси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, ніколи не "мочіть" павука вдома і в офісі: як комаха може принести вам удачу і втілити мрії.

Як повідомляв Знай.uа, містика снів: фізіологія або знаки з паралельної всесвіту.

Знай.uа писав, рожеві глисти-мутанти з Нібіру атакують жінок: безхребетус жадає проникнути до мозку.