Перші результати виборів у США: в Україні закрили справу проти Байдена

Поліція і Офіс генерального прокурора України закрили кримінальне провадження про начебто втручання колишнього віцепрезидента США Джо Байдена в роботу українського генпрокурора. Справу було порушено за заявою ″порошенківського″ генпрокурора Віктора Шокіна.

Джозеф Байден, фото Getty Images
Джозеф Байден, фото Getty Images

"Ох**ннI вибори" : у раді міста-мільйонника будуть депутати, які набрали 15 голосів

Популярний український блогер, який пише під ніком Антон Ходза, написав черговий пост в соціальній мережі Facebook, де прокоментував рішення парламенту про введення 25% виборчої квоти замість 5%.

За його словами, воно мало виборчу дію і більше того, в Раді міста-мільйоніка можна буде побачити депутатів, які набрали 38, А хто і 15 голосів. І таким чином, вони представлятимуть в середньому близько 17 тисяч виборців.

Вибори в Івано-Франківську, кадр з репортажу ТСН, зображення ілюстративне: YouTube
Вибори в Івано-Франківську, кадр з репортажу ТСН, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Слуга" Арахамія пообіцяв закон щодо легалізації марихуани: все вже готують

У вівторок, 10 листопада, стало відомо про те, що в українському парламенті вже готують законопроект про легалізацію медичного канабісу.

Про це на брифінгу заявив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Відео виступу народного депутата про легалізацію марихуани опубліковано на YouTube-каналі "112 Україна".

Давид Арахамія, скріншот з відео
Давид Арахамія, скріншот з відео

Ексчиновник часів Януковича пройшов на виборах від ОПЗЖ: раніше оголошувався в розшук

Дані Центральної виборчої комісії свідчать про те, що колишній голова Держінвестпроекту Владислав Каськів пройшов до Закарпатської обласної ради від Партії "Опозиційна платформа – За життя".

Владислав Каськів
Владислав Каськів, скрін

Найпереробленіша "пацанка" провела експеримент над живим чоловіком: ″Закрий морду і розслабся″

31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності, оскільки вже тоді у неї були збільшені губи та вилиці.З того часу вона вже встигла збільшити груди та зробити ліпосакцію підборіддя

Анастасія Покрищук, фото: скріншот з відео
Анастасія Покрищук, фото: скріншот з відео

У Порошенка померла теща: ″Ми з Мариною осиротіли″

У вівторок, 10 листопада від ускладнень, пов'язаних з коронавірусом померла матір Марини Порошенко Людмила Переведенцева.

Про це повідомив експрезидент Петро Порошенко у Telegram.

Петро і Марина Порошенко, фото: кадр з відео
Петро і Марина Порошенко, фото: кадр з відео