Дані Центральної виборчої комісії свідчать про те, що колишній голова Держінвестпроекту Владислав Каськів пройшов до Закарпатської обласної ради від Партії "Опозиційна платформа – За життя".

Раніше, в 2016 році, він був оголошений в розшук за підозрою в розкраданні бюджетних коштів. Він пройшов під шостим партійним номером, за нього в Хустському районі віддав свій голос 481 виборець.

Читайте Знай в Google News!

Він вказував, що працює приватним підприємцем і проживає в Києві. Він за часів Віктора Януковича був головою Державного агенства національних проектів. У 2017 році було затримано чотирьох осіб у справі про розкрадання 259,2 мільйонів гривень детективами НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Це кошти були призначені на національні проекти, а Каськіва екстрадували з Паанами, адже він очолював Держагенство з інвестицій у 2012-2014 роках. Йому було обрано запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави в розмірі 160 тисяч гривень. За нього внесли заставу і відшкодували збитки державі, які склали суму майже 7,5 млн.грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці віддають мільйони на скандальний КСУ: розкрито захмарні зарплати суддів.

Як повідомляв "Знай.ua", скандального Харківського суддю викинули з роботи: покривав дружків Кернеса.

Знай.ua писав, "Бездомний" суддя Сліденко з КСУ: не декларував ніякої нерухомості, мав жити з родиною у старенькому Peugeot.