У четвер, 12 листопада, майже по всій території України буде сонячно, проте українцям доведеться змиритися з осіннім холодом. Температура повітря в країні прогріється лише до +5 +7 градусів тепла.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що окремі щасливчики зможуть насолодитися памороззю.

"В окремих районах через похолодання і стаціонування антициклону очікується одне з найкрасивіших метеорологічних явищ – паморозь. Пофоткайте, якщо побачите", - зазначила Діденко.

Вітер в Україні буде південно-східний, помірний. Подекуди можливі тумани. Найтепліше буде на Заході. Там повітря прогріється до +5 +7 градусів. Найхолодніше – на Сході. Температура там складе всього +2 +4 градусів.

У Києві в четвер буде сухо, але холодно. Вдень у столиці температура повітря знизиться до +5 +7 градусів.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

12 листопада відзначається день пам'яті святого Зиновія, єпископа Єгейського. Птахи передбачали погоду в цей день: якщо синиці масово з'являлися біля будинків – чекайте великих холодів. Якщо синичка свистить, то день буде ясний. А якщо синиці вранці пищать, то до ночі мороз вдарить.

погода на 12 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.