В Австралії поліція заявила про порятунок 46 жертв глобальної мережі педофілів, передає ВВС. Згідно із заявами правоохоронців, було заарештовано 14 чоловіків, яких звинувачують у насильстві сексуального характеру над дітьми.

Діти ставали жертвами низки злочинів, зокрема це було сексуальне насильство та інші форми експлуатації.
Також представники влади розповіли що результатом роботи слідства стали

  • Три арешти в США;

  • Визначення підозрюваних у Європі, Азії, Канаді та Новій Зеландії.

Згідно з наявними даними, ця справа стала однією з наймасштабніших в Австралії.
Федеральна поліція повідомила, що дії зловмисників охоплювали широку вікову амплітуду. Найстаршій жертві було 15 років, наймолодшій — всього 16 місяців.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

14 затриманих почули 828 звинувачень у наругах над дітьми, а також звинувачення в зоофілії за участю чотирьох тварин.

З'ясувалося, що члени мережі виготовляли фото і відеоматеріали зі своїми жертвами і продавали їх в Інтернеті. Найсерйозніше звинувачення було висунуто на адресу педофіла-працівника дитячого центру в Новому Південному Уельсі. Його жертвами стали 30 дітей, до яких він мав доступ.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли – рідні шукають свідків злочину.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у центрі Дніпра невідомий чоловік чіплявся до перехожих, через що потім зав'язалася бійка.

Також "Знай.uа" писав, що у Кривому Розі городян попереджають про небезпечного чоловіка, який нападає на людей з ножем і жорстко б'є