32-річний чоловік, який переїхав до Російської Федерації з Узбекистану, зізнався в тому, що вступав в інтимний зв'язок з 11-річною дочкою співмешканки. В результаті школярка завагітніла.

Це сталося в Калінінграді. Вітчим дівчинки був заарештований після того, як лікарі після обстеження в лікарні підтвердили те, що вона знаходиться в положенні.

Читайте Знай в Google News!

Проти нього порушили кримінальну справу за двома статтями: "Згвалтування" і "Насильницькі дії сексуального характеру". Слідство висунуло версію, за якою 32-річний обвинувачений зґвалтував 11-річну падчерку влітку 2020 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чоловік спочатку заперечував свою провину, але згодом написав кілька явок з повинною. Генетична експертиза показала, що дівчинка завагітніла від вітчима, хоча дівчинка спочатку не зізнавалася в цьому. Їй перервали становище за медичними показаннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна жінка була всіяна синцями, ніхто не розумів чому: правду розкрило УЗД.

Як повідомляв "Знай.ua", вагітний хлопець звів світ з розуму - природа взяла своє. Дівчинка ніколи не відчувала себе такою, але знала, що у неї є чоловіча сутність. Коли дівчині виповнився 21 рік, вона зважилася змінити стать. Уїтні позбулася жіночих грудей, почала приймати тестостерон і інші гормональні препарати.

Знай.ua писав, школяр місяцями ґвалтував молодшу сестру, а батьки не помічали, поки дівчинка не завагітніла.