Хоча за вікном все ще осінь, у мережі вже опублікували перші фото засніжених вулиць України, які перетворились на справжню зимову казку.

Читайте Знай в Google News!

Відповідні кадри з'явилися в Instagram і Facebook.

Мешканці деяких регіонів України почали ділитися фото і відео рясних снігопадів, незважаючи на те, що на календарі лише середина листопада. Кривий Ріг, Суми, Харків вже радіють першому снігу.

Так, у Кривому Розі показали відео приватних і житлових районів, присипаних тонким шаром снігу. Сніг щедро посипає рослини, які ще навіть не встигли скинути все листя.

Популярні новини зараз
Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Перший сніг, фото facebook
Перший сніг, фото facebook

Перший сніг, фото facebook
Перший сніг, фото facebook

Привітали з першим снігом у Сумському Гідрометцентрі, передавши привіт з міста Ямпіль. Там снігу випало кілька сантиметрів, та так, що кущі зігнулись до землі, а рослинність заховалась під ковдрою снігу.

Перший сніг, фото facebook
Перший сніг, фото facebook

Перший сніг, фото facebook
Перший сніг, фото facebook

Харківський регіональний Гідрометцентр опублікував казкові фотографії, в яких явно взяла участь рука майстра. Знімки в парках на тлі ще не замерзлого різнобарвного озера і вже по-новорічному миготливих вогнів передають казкову атмосферу, а знімки доріг в глушині показують масштаби перших снігопадів в цьому році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що повітря в Києві знову небезпечно забруднене.

Як повідомляв портал Знай.ua, у понеділок, 16 листопада, Україну накриє скажений холод. Тиждень почнеться з поступового зниження стовпчиків термометрів до мінусів.

Також Знай.ua писав, що рівно за 15 днів до початку календарної зими в Сумській та Харківській областях випав сніг. Погода в цих регіонах вже нагадує про те, що незабаром в Україну прийдуть холоди.