Онука першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна, співачка, бізнес-леді, а віднедавна - ще й дизайнер одягу Маша Фокіна розповіла, чому про неї так довго нічого не було чутно.

Вона пояснила, що весь цей час вона проживала в Америці, нарешті вийшла заміж, а її синові вже 1,5 року.

Відповідне відео опублікували на каналі "POLITEKALIFE" в YouTube.

Фокіна зізналася, що її дуже важко витримати, тому чоловік повинен був попастися зі сталевими нервами. Крім того, багато чоловіків запитали у Маші, скільки йде фінансових коштів на те, щоб утримувати таку дівчину, як Маша.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З правильною жінкою гроші прийдуть, а не підуть. У нас вони примножилися. У мене син, його звуть Гебріел, і він, на жаль, поки в Сан-Франциско, тому що я не змогла його забрати під час карантину. Збираюся скоро закінчити проект свій, записати пісні і повернутися в сім'ю, забрати дитинку", - розповіла про свої плани Маша Фокіна.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина зізналася, що не бачила свою дитину 4 місяці, але там її чоловік, який був на карантині з нею, а потім поїхав назад до сина. За словами Маші, в Сан-Франциско зараз є бабусі, дідусі, братики, сестрички, тому син знаходиться в любові і ласці.

Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube

Також вона тривалий час приховувала свою вагітність, зізнавшись, що так було краще. За її словами, чужі діти нікому не цікаві і тому публікувати знімки дитини – це погано, оскільки дівчина вірить в заздрість і пристріт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Я тільки пару місяців тому дала інтерв'ю для VIVA про те, що я була в положенні. Я зізналася вже, що у мене синові – 1,5 року", - розповіла внучка Вітольда Фокіна.

Нагадаємо, що співачка Маша Фокіна раптово заступилася за свого дідуся, першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Фокіна захопила мережу новою фотографією і показала свої пишні губи.

Також "Знай.ua" писав, що Маша Фокіна розповіла, як вона познайомила свого дідуся з Андрієм Єрмаком.