Українці висміяли новий державний герб: козак зі шматком сала в палаючому будинку

Глава Міністерства культури України Олександр Ткаченко повідомив про те, що вже оголошено переможця конкурсу ескізів на великий герб. Переможцем виявився художник Олексій Кохан, який отримає приз у розмірі 100 тисяч гривень за найкращий ескіз.

Україна виплатить 15 тисяч євро свідкам Єгови, яких побив московський піп з парафіянами

Європейський суд зобов’язав Україну виплатити компенсацію "свідкам Єгови".Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) визнав Україну винною у трьох справах про порушення статей 9 та 14 Європейської конвенції - права на свободу релігії та заборону дискримінації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Свідки Єгови, фото з вільних джерел
Свідки Єгови, фото з вільних джерел

Українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну: "Залишили нас без штанів"

Львівські ресторатори записали своє відеозвернення на Площі Ринок. Вони попросили Кабінет Міністрів України скасувати карантин вихідного дня і посилити контроль за дотриманням протиепідеміологічних вимог.

львівські ресторатори записали відеозвернення до Кабміну, знявши штани, скрін з відео
львівські ресторатори записали відеозвернення до Кабміну, знявши штани, скрын з выдео

Тимошенко змінила імідж та грайливо розпустила локони: "Робочі моменти"

Колишня прем'єр-міністр України і лідерка політичної фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко багато десятиліть не лише будує політичну кар'єру в Україні, а й щоразу вражає суспільство своїми образами і змінами іміджу.

Юлія Тимошенко, фото з Instagram
Юлія Тимошенко, фото з Instagram

У Польщі заробітчанин помер після затримання поліцейськими

У Польщі, в одному з населених пунктів Бжезинського повіту Лодзинського воєводства, після затримання помер 44-річний українець. Розтин покаже, що саме призвело до його смерті, а також чи могла вона наступити після застосування поліцейським електрошокера.

Європа чи Африка? На шоу "Хто хоче стати мільйонером" Україну перенесли на інший континент

Учасниця аргентинського аналога ток-шоу "Хто хоче стати мільйонером?" не змогла відповісти на питання, де знаходиться Україна. Так, перед фінальним рішенням жінка скористалася підказкою "50:50", яка прибирає два невірних варіанти з чотирьох. Вона порахувала, що українці живуть десь в Африці.

скріншот з відео
скріншот з відео

Найпереробленіша з Пацанок накинулася на любителів одружених: "Недо**бані"

Популярна блогерка і ексучасниця "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук різко висловилася про жінок, які поклали око на жонатих чоловіків. Зірка шоу "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відповіла на питання підписниці в соціальній мережі Інстаграм.

Анастасія Покрищук, фото: instagram.com/_just__queen_
Анастасія Покрищук, фото: instagram.com/_just__queen_