Колишня прем'єр-міністр України і лідерка політичної фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко багато десятиліть не лише будує політичну кар'єру в Україні, а й щоразу вражає суспільство своїми образами і змінами іміджу.

Читайте Знай в Google News!

Багато українців запам'ятали Тимошенко саме з косою на волоссі, про яку колись говорила вся країна. При цьому Юлія вже давно віддає перевагу більш стриману зачіску – рівне довге волосся, зав'язане в низьких хвіст.

Нещодавно політик поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram свіжим знімком, на якому з'явилася з оновленим іміджем. Цього разу Тимошенко здивувала українців грайливими хвилями.

"Робочі моменти..." - підписала фотографію експрем'єрка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Зачіска супер!", "Зачіска супер, як завжди на висоті!!!❤️❤️❤️", "Які ви гарні!!! ❤️❤️❤️❤️", "Ви прекрасні Юлія Володимирівна!!!", - зазначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чоловік Юлії Тимошенко захворів на коронавірусну інфекцію, але лідер "Батьківщини" все одно прийшла до парламенту без захисної маски.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Тимошенко попрощалася з косою, хвостиками і змінила стиль.

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Тимошенко заговорила про "санкції", але публіка накинулася на новий імідж і атрибут Гаррі Поттера.