Харківські співробітники ювенальної поліції забрали з неблагополучної сім'ї трирічну дівчинку, яку мати морила голодом. На 40-річну жінку неодноразово скаржилися сусіди, вони повідомляли, що мати вживає алкоголь і наркотики, і зовсім не піклується про дівчинку. Тепер же після новини про візит правоохоронців, в соцмережах розгорілася бурхлива дискусія, люди переживають за долю дівчинки. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Харківської області.

Читайте Знай в Google News!

Під час візиту служби у справах дітей неадекватна жінка не хотіла пускати нікого в свою квартиру, вона нецензурно лаялася, кричала і навіть кидалася на перевіряючих, чим довела дитину до стану шоку. Звичайно, дитину забрали від неадекватної матері, яка своїми діями здорово налякала його. Після цього дівчинку помістили в лікарню на обстеження.

Дівчинку забрали від матері, фото - соцмережі
Дівчинку забрали від матері, фото - соцмережі

Лікарі оглянули дівчинку і з'ясували, що вона навіть не пам'ятає, коли в останній раз щось їла. Матір покарають за відсутність догляду за маленькою дитиною, щодо її матері буде складено адміністративний протокол за ст. 184 "Невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей" кодексу України Про адміністративні правопорушення. Після того як проведуть повну перевірку умов проживання і виховання дівчинки, буде вирішено питання про повернення або не повернення дитини до матері.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коментарі користувачів, скріншот
Коментарі користувачів, скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, у Тернополі малолітній бунтар довів вчителя до чортиків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на Буковині розшукали зниклу після сварки з мамою школярку.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Франківську двоє малюків просили у перехожих їжу, сидячи на підвіконні.