У стаціонарі столичної 1 міської лікарні, що на вул. Богатирській стався вельми страшний інцидент з маленькою дитиною. Мама дівчинки Валерія Красневская розповіла, що вона з донькою Еммою потрапила в лікарню через високу температуру донечки.

Мама каже, що в перший день, все було добре - здавали аналізи, кололи антибіотики і спостерігали. Про цю історію повідомляє "Обозреватель".

"На другу добу моїй дитині потрібне переливання крові - гемоглобін впав ще нижче, температура піднімалася вище і частіше", - написала жінка.

UPD: Нашли фамилии людей, кто держал Эмму, кто кричал и кто ставил катетер. Ждем утром ювенальную полицию. Несен пока не...

Geplaatst door Valeria Kvasnevska op Zaterdag 20 april 2019

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також вона розповіла, що у відділенні весь цей час лежала дитина з кором.

"Кір впізнали тільки через добу - увесь цей час був контакт. Чому дитина опинилася в звичайному відділенні педіатрії, а не в інфекційному, запитаєте ви? Ніхто не знає", - додала Красневська.

Вона розповіла, що далі у Емми випав катетер, дитині потрібні були ліки від кору.

"Я йду ставити їй новий катетер, але медсестра на ім'я Ніна Тищенко (запам'ятайте це ім'я), цитую, "боїться вводити катетер" крихітці і відносить її в реанімацію. На моє запитання "навіщо в реанімацію" надійшла відповідь "тому що!" Я йду з Ніною, слухняно плентаюся в коридорі з малятком на руках, доходжу до входу в реанімацію і Ніна забирає в мене дитину, йде і закриває двері, яку можна відкрити тільки з внутрішньої сторони. Я кричу Ніні слідом "навіщо ви забираєте, я з вами", Ніна мовчки й поспішно іде, двері автоматично закриваються", - пише мама дитини.

Далі починається "20 хвилин непроглядного пекла, який я не побажаю нікому і ніколи". Вона уточнила, що увесь цей час її донька плакала. Спочатку мама вирішила, що це походить від давнього побоювання лікарів.

"Я заспокоюю себе тим, що це незабаром пройде, їй вставлять катетер і повернуть. Але тут я чую чоловічий голос, який кричить на мою однорічну дитину "Рот закрий, тварюко".

Я кидаюсь вухом до дверей, раптом почулося. Але ні! Чоловік кричав на мою дівчинку не один, і не два рази. Після моїх дзвінків в домофон, стукання у двері і криків я почула "Ану глянь, хто це, якщо її мама - не пускай", - додає Валерія.

Далі, Ніна винесла Емму на плечі, без звуків - дівчинка не ворушилась.

"Я поставила дуже чітке питання: "хто кричав на мою дитину "рот закрий, тварюко"?", Ніна відповіла "це не до мене претензії" і поспішила назад у відділення. І хоча по дорозі у відділення вона не заперечувала, що це було, і говорила "Її три мужчини тримали, я ніжки тримала, я була зайнята і нічого не чула", але провалилася на сакраментальне питання "може і було, але ЧОГО ВИ ВЗЯЛИ, ШО ТО НА ВАШУ ДИТИНУ КРИЧАЛИ?", чим остаточно визнала факт знущання над дітьми в реанімації лікарні на Богатирській", - додала Валерія.

Як повідомляв Знай.uа українка отримала замість покупки в Сільпо наживку.

Також Знай.uа писав, під Харковом школярі зґвалтували хвору дитину.