21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Свято приурочене до річниці двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Це свято — не лише громадянська потреба кожного українця, а й насамперед наш патріотичний обов'язок берегти світлу пам'ять про незліченні жертви, принесені на вівтар нашої державності. У такий день ми повинні ще раз осмислити історичні уроки минулого, враховуючи їх на шляху до майбутнього.

21 листопада-звичайний робочий день, але в поточному 2020 році він потрапляє на вихідний день — суботу.

Указ про належне відзначення Дня Гідності та Свободи щорічно видається президентом країни.

СМС-привітання в прозі

День Гідності та Свободи
День Гідності та Свободи: фото facebook

З нагоди Дня Переваги та Свободи учасникам національно-визвольних змагань прийнято присвячувати щирі вітання. Тим, хто відстояв перемогу Революції Переваги, і сьогодні мужньо захищає рідну землю, буде приємно отримати СМС-повідомлення (короткі або довгі). До привітань бажано додати тематичні картинки або листівки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

День Гідності та Свободи
День Гідності та Свободи: фото facebook

У зв'язку з Днем Гідності та Свободи вітаю кожного, хто в тій чи іншій мірі відстоює фундаментальні права людини, бореться за державний суверенітет України, її територіальну цілісність, хто особистими зусиллями наближає день Перемоги над агресором. Нехай у Ваших сім'ях буде мир і благополуччя! Міцного здоров'я та оптимізму! Дякуємо Вам за стійку морально-етичну позицію у важких для України реаліях!

***

З нагоди видатного свята бажаємо Вам та Вашим родинам миру, злагоди, міцного здоров'я, благополуччя, щастя, творчої наснаги, незгасної енергії, нових звершень та здобутків в ім'я процвітання України.

День Гідності та Свободи
День Гідності та Свободи: фото facebook

***

З Днем Гідності та Свободи! Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут і родинна злагода в домівках! Нехай не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави!

***

Сердечно вітаю вас з Днем Гідності та Свободи! Це свято — незаперечний доказ відродження української нації. Це підтвердження того, що події на Майдані змінили наш народ. Низько вклоняюся Героям Небесної Сотні, адже їх подвиг неоціненний для країни. Сьогодні кожен українець має згадати про загиблих патріотів, тоді пам'ять про героїв житиме вічно! А нашим громадянським обов'язком є побудова процвітаючої і незалежної Української держави. Бажаю мирного неба над головою, єдності, благополуччя вам і вашим родинам!

***

Вітаємо з Днем Гідності та Свободи! Бажаємо здоров'я і натхнення, благополуччя і мирного неба. Слава Україні!

День Гідності та Свободи
День Гідності та Свободи: фото facebook

***

Щиро вітаю З Днем Гідності та Свободи! У цей день ми вшановуємо мужніх патріотів, які віддали життя за незалежність України під час подій на Майдані та в зоні АТО. Спасибі вам за патріотизм!

***

Вітаємо весь український народ! Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших дідів і прадідів! Будемо з трепетом зберігати і захищати цей безцінний скарб! Слава Україні!

***

Прийміть щирі вітання з Днем Гідності та Свободи! У ці непрості для Батьківщини часи, бажаємо миру і злагоди, сил і натхнення для побудови щасливого майбутнього. Адже кожен з нас — частка України, а разом ми — рушійна сила для змін на краще!

День Гідності та Свободи
День Гідності та Свободи: фото facebook

***

Низько вклоняємося героям Небесної Сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній і незалежній країні. У цей день бажаю всім мирного неба над рідною землею, сімейного благополуччя і злагоди! Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

***

Бажаю всім нам злагоди і непохитної віри в те, що ми, як великий народ, зуміємо зробити все можливе на благо розквіту рідної України. Нехай буде мирне небо над українською землею і благополуччя у ваших домівках. Бажаю всім взаєморозуміння і згуртованості, незламної віри в щасливе майбутнє України і впевненості в завтрашньому дні. Слава українському народу! Слава Україні!

День Гідності та Свободи: вітальні вірші

День Гідності та Свободи
День Гідності та Свободи: фото facebook

З Днем Гідності та Свободи!

Моя Україна встала з колін,

Вона подолає всі стіни.

І стане країною серед країн,

Відродиться під час руїни.

Слава Україні!

***

З Днем Гідності та Свободи вітаємо!

Від біди сім'ю ти бережи.

Але не забувай, що бувши ще у нас

Наш прекрасний український край!

День Гідності та Свободи
День Гідності та Свободи: фото facebook

***

З Днем Гідності та Свободи!

Позитивного настрою

І великих перемог!

Досягнень високих і виконання бажань.

Зі святом тебе вітаю!

Відваги і сил тобі Я бажаю!

***

Сьогодні привітання звучать

Героям країни,

Воїнам світла —

Всім тим, хто життя

Не шкодують віддати —

Низький вам уклін,

І велика подяка!