"Укрзалізниця" планує в 2021 році провести капітально-відновлювальний ремонт 50 пасажирських вагонів.

Роботи будуть проведені на власних виробничих потужностях. Про це розповів виконуючий обов'язки члена правління, директор філії "Пасажирська компанія" "Укрзалізниці" Олександр Перцовський.

Читайте Знай в Google News!

Він зазначив, що в Пріоритет знаходиться проведення капітально-відновлювальних ремонтів пасажирських вагонів. "Завдяки цьому за 30% вартості нового вагона де-факто отримуємо майже новий вагон", — зазначив він.

Фото: Укрзалізниця
Фото: Укрзалізниця

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Оновлений рухомий склад буде включати в себе сучасні елементи конструкції. Це стосується кузова вагона, нових віконних блоків зі склопакетами, кондиціонера даху і ролетних систем для захисту від прямих сонячних променів.

Крім того, серед новацій планують USB-розетки біля кожного місця. А ще-оснастити купе індивідуальними системами клімат-контролю, встановити спеціальні полички для зручної зарядки телефонів під столиками. А на столиках-місця під склянки.

"Укрзалізниця" планує придбати 100 пасажирських вагонів на суму понад 2,7 мільярдів гривень за рахунок державного бюджету. Наступний рік запам'ятається рекордними інвестиціями в оновлення пасажирського рухомого складу. На ці кошти хочуть модернізувати 50 пасажирських вагонів на 450 мільйонів грн.

Фото: Укрзалізниця
Фото: Укрзалізниця

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Київський трамвай роззувся на ходу: "Заразився від маршруток"

Як повідомляв "Знай.ua", УЗ оголосила річний тендер на вугілля за ціною" Роттердам+ " з націнкою

Знай.ua писав, "Укрзалізниця" показала VIP-вагони громадянам, які мерзнуть у іржавих плацкартах: "Ось звідки Шмигаль виходить в ефір..."