У синагозі Нью-Йорка цілий натовп знайомих нам хасидів зібрався для святкування весілля онука великого рабина. Тусовка була засекречена, тому що влада міста суворо її заборонила.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: єврейське видання Jerusalem Post.

У країнах з великими єврейськими громадами частка померлих від коронавірусу євреїв набагато перевищує їх відсоток у населенні. Але це не завадило семи тисячам гостей влаштувати грандіозне свято, в дрес-код яких не входили маски.

Відео у мережу злив якийсь impostor, і тепер весь світ спостерігає за традиційним танцем "хто не скаче - не хасид". На відео видно, що про дотримання соціальної дистанції чи маскового режиму навіть мови не йде. 7000 не дуже свідомих громадян тісненько стоять один біля одного, пританцьовуючи під свою традиційну музику.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Весілля онука великого рабина Аарона Тейтельбаума відбулося два тижні тому в Брукліні, у Нью-Йорку. 22 листопада про нього написали у Jerusalem Post, оскільки з'явилося відео з заходу.

Весілля провели таємно (не було жодних письмових запрошень, все переказували тільки з уст в уста), щоб приховати подію від влади. Адже влада Нью-Йорка ще у жовтні офіційно заборонила проведення цього заходу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, змучена розлученням і коронавірусом Аліна Гросу повернулася до батьків: "Багато усвідомила"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Тарабарова показала своє двомісячне щастя, задля такого і народжують дітей: "Треба бачити мої очі"