Українська співачка і молода мама Світлана Тарабарова показала, як вона танцює з малесенькою донечкою на руках і аж сяє від щастя.

Читайте Знай в Google News!

Світлана Тарабарова виклала у своєму Іnstagram нове коротке відео. На кадрах артистка у чорній сукні танцює з вагітним животиком і за мить у тій же сукні, але вже з 2-місячним янголятком на руках.

Тарабарова, фото Instagram
Тарабарова, фото Instagram

"Дякую, Сонечко, що ти в мене є ❤️ Марії сьогодні 2 місяці ) Два щасливих місяці, які змінили нас всіх 😊 Два місяці, я мама не тільки хлопчика, а і дівчинки ☺️ повірити й досі не можу ) і сьогодні я розповім вам, як і обіцяла 😊, що я відчуваю, коли тримаю на руках донечку ☺️ Розповім в сторіз, тому що треба бачити мої очі, коли я розповідаю ☺️+ у нас сьогодні цікавий день і я хочу показати його вам 🚀 Приймаємо вітання ❤️я знаю, ви найщиріші та найдобріші люди, який я тільки бачила на хвилях insta 🙌", - написала вона під відео. Світла Тарабарова

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, 11 жовтня 2016 року Тарабарова побралася зі своїм директором Олексієм Бондарем. 9 вересня 2018 року артистка народила сина. А 23 вересня 2020 року у пари народилася донька.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 42-річна Лорак згасає на карантині, заблагала про обійми: "Думаю про вас..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"