Міністр соціальної політики України Марина Лазебна розповіла про ситуацію з фінансуванням незахищених верств населення під час карантину.

Читайте Знай в Google News!

Вчора, 25 листопада, Кабінет міністрів України прийняв рішення про відновлення з 1 листопада виплат допомоги ФОПівцям на дітей до 10 років у зв'язку з введенням карантину вихідного дня. Марина Лазебна переконана, що з виплатами пенсій не повинно бути перебоїв.

Про це вона сказала у коментарі "PavlovskyNEWS".

Марина Лазебна, фото: PavlovskyNEWS
Марина Лазебна, фото: PavlovskyNEWS

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Локдауну соціального захисту не буде... Нам важливо, щоб люди були з виплатами. Якщо треба людям допомагати, ми допомагаємо. Пенсії розплановані. Скільки було підвищень, ми підвищуємо все. 1-го грудня буде підвищення прожиткового мінімуму (з 2118 до 2189 грн, - ред.). Автоматично людям перерахують надбавки за стаж, підвищать пенсії за особливі заслуги", - уточнила міністр соцполітики. Марина Лазебна

Варто нагадати, на початку місяця Марина Лазебна заявляла, що займається питанням безкоштовного тестування на коронавірус для громадян. Зараз вона уточнює, що це завдання МОЗ, а Мінсоцполітики лише звертає увагу на групи ризику, яким треба допомогти в першу чергу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла про домашнє насильство: "Сама винна, говорила зайве"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська попередила українців про небезпеку, справа не в хворобах: "Може трапитися з кожним"

Також "Знай.ua" писав, в українських лікарнях не вистачає ліжок для хворих? Степанов зробив термінову заяву. Вже довгий час ширяться чутки про те, що начебто в українських лікарнях через велику кількість хворих на коронавірус, не вистачає ліжок. Ситуацію прокоментував міністр охорони здоров'я Максим Степанов.