Українська інструкторка з катання на лижах Ольга Склярчук проїхалась на ковзанах на зледенілому найвисокогірнішому озері України Бребенескулі.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина викликала справжній фурор в соцмережі facebook і не сподівалась такої реакції від українців.

Катання на озері, фото facebook
Катання на озері, фото facebook

“Я не професійна фігуристка, це просто захоплення, я інструктор з катання на лижах, навчаю в Буковелі та Ясні (Словаччина). Гори дуже люблю, і ідея покататися на найвищому гірському озері в Карпатах виникла ще кілька років тому. Але чекати втілення довелося кілька років — для цього треба, аби пощастило з погодою” – розповідає Ольга.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Дівчина каже, що специфіка місцевої природи така, що саме для катанання на озері треба стигнути так, щоби потрапити туди, доки озеро не засипало снігом.

Це вже не перша спроба творити дива на льоду, кілька разів вона приходила на озеро (лід був або дуже тонкий, або озеро вже було вкрите снігом, чи падав дощ).

Але ось цього року пощастило вперше і Олі Склярчук таки вдалося втілити мрію й покататися на ковзанах на найвищому озері в українських Карпатах.

“Було -8 градусів того дня, але я не встигла змерзнути: якщо рухатися на морозі, то не холодно,” – говорить дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "дрочуна" Дзюбу спіткала карма просто серед футбольного поля: травмував причинне місце.

Як повідомляв Знай. ua, Волочкова знайшла спосіб збільшити задоволення.

Також Знай. ua писав, що Волочкова на Мальдівах змінила купальник на весільну міні-сукню.