У Слов'янську неадекватна матір дитини напала на фельдшерку швидкої допомоги, яка приїхала на виклик.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Донецький Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

Конфлікт виник через те, що від медика вимагали зробити дитині ПЛР-тест на коронавірусну хворобу COVID-19. Варто зазначити, що лікарі швидкої елементарно не можуть взяти зразки через відсутність необхідного інструментів, та і взагалі не мають повноважень на це. Медику пощастило обійтися емоційними травмами, а ось медичному обладнанню від агресивної матері.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Швидка допомога, кадр відео, зображення ілюстративне: YouTube
Швидка допомога, кадр відео, зображення ілюстративне: YouTube

"Не минає тижня, щоб у соцмережах та ЗМІ не з‘явилось повідомлення про напад на бригаду ЕМД. Цього разу це сталося в нашому Слов‘янському підрозділі.

Виїжджаючи сьогодні вночі на виклик з приводу підвищення температури тіла у дитини, фельдшер, а це була тендітна дівчина, навіть уявити собі не могла чим він закінчиться. А закінчилось тим, що агресивна мати дитини, вимагаючи нецензурною лайкою проведення ПЦР, нанесла тілесні ушкодження фельдшеру, розбила пульсоксіметр та пошкодила сумку з медикаментами. Шокуючим також є той факт, що інші члени родини байдуже за всім цим неподобством спостерігали. На щастя з фельдшером все гаразд, в порівнянні з тим, що могло статись.

Звичайно, був викликаний наряд поліції, складений протокол. Але яке покарання понесе нападниця? Це велике питання", — йде мова в оригінальному повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У Києві "герой парковки" став на шляху швидкої допомоги - "Я тут живу, мені треба!"

Як повідомляв портал Знай.ua, У скільки українцям обійдеться порятунок життя на швидкій допомозі — від безкоштовних до елітних

Також "Знай.ua" писав, як відрізнити грип від коронавірусу, перші прояви смертельної інфекції