У популярному магазині українців годують ковбасою просто з підлоги: "Пам'ятайте про ці фото"

В Україні супермаркети постійно потрапляють у скандали та неприємні ситуації, намагаючись продати прострочену або зіпсовану продукцію. Нещодавно популярний у Донецькій області "Бердянський м'ясокомбінат" відзначився кричущим випадком.

магазин в Слов'янську, фото Народний Ревізор
магазин в Слов'янську, фото Народний Ревізор

Алла Мазур показала, хто не дає їй здатися в боротьбі з онкологією: "Рухаємося разом”

Телеведуча з 1+1 Алла Мазур бореться з онкологічним захворюванням. Її підтримує вся країна, бажаючи їй якнайшвидшого одужання. Через перенесену хіміотерапію Алла тепер носить дуже коротку стрижку, а волосся вона перефарбувала в білий, так що з першого погляду її впізнають не всі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Алла Мазур, скріншот
Алла Мазур, скріншот

Лоліта змусила Моргенштерна нервово курити: скандальна діва під хор та струнні переспівала непристойний хіт репера

Лоліта виконала разом з хором відомий трек епатажного репера Моргенштерна. 57-річна співачка Лоліта Мілявська в супроводі скрипок і цілого хору на бек-вокалі переспівала хіт Моргенштерна і Елджея "Cadillac".

Лоліта, скрін з відео
Лоліта, скрін з відео

Українка викликала "швидку" незнайомцям й отримала 8 років в'язниці: погрожували "пустити по колу"

У Києві в РВВС Святошинського району затриманій погрожували "пустити по колу". Історію Христини Анотонової розповів адвокат Олег Веремієнко у Facebook. Це було в травні, рівно 2,5 роки тому.

фото з Facebook
фото з Facebook

У Києві пропав безвісти відомий музикант: все вказує на те, що його життя в небезпеці

У столиці безвісти пропав відомий музикант Олександр Дерев'янко. Все вказує на те, що його життя в небезпеці.У Києві розшукують зниклого 65-річного Олександра Дерев'янка, відомого музиканта і аранжувальника. Останній раз музиканта бачили 10 днів тому.