У столиці безвісти пропав відомий музикант Олександр Дерев'янко. Все вказує на те, що його життя в небезпеці.

Читайте Знай в Google News!

У Києві розшукують зниклого 65-річного Олександра Дерев'янка, відомого музиканта і аранжувальника. Останній раз музиканта бачили 10 днів тому. Про пошук зниклого повідомив Telegram-канал Dtp.kiev.

Відомо, що останній раз Олександра Дерев'янка бачили в неділю, 22 листопада, приблизно о 14:20 в лікарні №15 Подільського району, що на Кирилівській, 107.

Туди чоловіка привезла швидка - в Олександра була розбита губа та підозра на черепно-мозкову травму. З лікарні музикант пішов у невідомому напрямку, додому він не повернувся.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім цього, у magnolia-tv повідомили деталі зникнення, які вказують на те, що життя Олександра Дерев'янка в небезпеці.

Зазначається, що кілька днів тому правоохоронці потрапили у квартиру Дерев'янка, де у дверях знайшли дивну записку.

"Поїхав у відрядження. Телефонуйте!", - йшлося в записці.

Друг музиканта сказав, що записка написана почерком, який схожий на почерк Олександра.

Однак, Дерев'янко вже 10 років працює вдома і якісь відрядження у фрілансера виглядають щонайменше дивно. Принаймні, колеги музиканта вважають, що ніякого відрядження у нього бути не могло.

Також зазначається, що обидва телефони Олександра Дерев'янка уже протягом тижня знаходяться поза зоною. До зникнення він весь час був на зв'язку.

Усіх, хто бачив чоловіка або може знати, де він перебуваэ, просять телефонувати за номером 063 129-74-99 або в поліцію - 102, або писати на email find.alex.de@gmail.com.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Львівщині шукають безвісти зниклу молоду жінку

Як повідомляв портал Знай.ua, вже другий тиждень тривають пошуки безвісти зниклого молодого чоловіка з розладами психіки

Також Знай.ua писав, у Києві зникла літня жінка - пішла в поліклініку, а додому так і не повернулась.