Ціни на кавуни та дині в Україні змінилися у серпні. Великі мережі супермаркетів показали оновлені цінники.

Згідно з інформацією сайту "АгроТренд", середній цінник на кавун на полицях Варус стартує від 31,90 грн/кг. Водночас довгий кавун можна придбати за 33,90 грн/кг.

У Novus кавун можна придбати за ціною 34,99 грн/кг, органічний коштуватиме 39,99 грн/кг. Цінник на "Вогник" встановлено на рівні 37,99 грн/кг, а "Торпеда" – 41,99 грн/кг. У "МегаМаркеті" кілограм кавуна коштує 44,50 грн.

Кавуни, фото: скріншот з відео
Кавуни, фото: скріншот з відео

Скільки коштує диня у серпні

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Покупці зможуть придбати смачну диню у "Варусі" за ціною 59,90 грн/кг. Водночас у Novus можна придбати узбецьку диню за 109,00 грн/кг, Амал – 89,99 грн/кг та Галію органічну – 59,99 грн/кг. А ось у МегаМаркеті цінники на диню стартують від 169,00 грн/кг.

Крім того, цього тижня в Україні помітна тенденція до подорожчання лохини. Пояснюється, що зростання цін у цьому сегменті обумовлено міжсезонним скороченням пропозиції сезонної ягоди на ринку.

Збирання ранніх сортів лохини вже добігло кінця, а до збирання пізніших сортів приступили тільки виробники західних областей. Водночас попит на неї залишається високим.

Вирощування дині
Вирощування дині

Нагадаємо, у ПриватБанку оголосили нові правила користування кредитними картками: що заборонили

Як повідомляв "Знай.ua", українців планують обкласти новим податком: міністр фінансів пояснив, кого це стосується

Також "Знай.ua" писав, роботодавці зможуть звільняти працівників під час війни ще з однієї причини: Мінекономіки надало дозвіл