52-річний чоловік, якого зараз звинувачено в замаху на вбивство, 9 серпня охолоджувався у воді з жінкою.

Перехожий запропонував сфотографувати його у парку у Валенсії, Іспанія, але він втік, коли чоловік простяг йому свій мобільний телефон.

Про це повідомляє видання The Sun.

Місцеві ЗМІ повідомили, що він думав, що жінка причетна до крадіжки та намагався втопити її у фонтані.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

На телефонних кадрах драми видно, як злочинець, який, здається, п'яним, без сорочки, тримає жінку за волосся і опускає її голову у воду.

Чути, як одна людина кричить: "Він збирається її вбити" .

Чоловік намагався втопити жінку у фонтані.
Чоловік намагався втопити жінку у фонтані.

Коли натовп благає його відпустити її, він міцно тримається, доки одна людина у червоній футболці не стрибає і не стискає його мертвою хваткою. Потім забігає другий рятувальник і завдає хулігану шквал ударів. Але він випускає волосся жінки лише тоді, коли другий чоловік завдає сильного удару, збиваючи його з ніг. Звільнившись, жінка, одягнена тільки в спідню білизну, хитаючись, повертається на сушу.

За кілька хвилин на місце прибули медики, які доправили постраждалу пару до лікарні. Бандиту надавали допомогу після порізів брови та вилиці, а його жертву лікували від ударів, отриманих під час бійки.

Національна поліція притягнула чоловіка до кримінальної відповідальності за замах на вбивство. Його ім'я не розголошується.

Нагадаємо, що "головний пасічник" України Віктор Ющенко знайшов несподіване застосування свого хобі: "Бджоли путіна "імелі"".

Раніше ми повідомляли, що напівголий труп викинуло на берег поряд із багатим районом: знаменитості оніміли.

Також стало відомо, що мама розповіла, як її грудні імпланти повільно її вбивали.