Валерій Залужний навів плачевну статистику російських злочинів: 40-60 тисяч снарядів по людях на день

Російські окупанти – злочинці, яких світ давно не бачив. В Україні поділилися невеликою статистикою того, що доводиться переживати місцевим мешканцям через амбіції путіна. Про це повідомив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Валерій Залужний, фото: скріншот з відео
Валерій Залужний, фото: скріншот з відео

Шквали й грози налякають мешканців кількох областей України: синоптики попередили про небезпечну погоду 18 серпня

Синоптики Українського гідрометеорологічного центру поділилися прогнозом погоди на четвер, 18 серпня. Згідно з їхнім прогнозом у південних, центральних та східних областях очікуються помірні короткочасні дощі з грозами, вдень місцями значні дощі, град та шквали 15-20 м/с. Водночас у північних, вдень і в західних областях місцями короткочасний дощ, гроза.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Гроза / фото: Pixabay
Гроза / фото: Pixabay

Дефіцит цукру в Україні: зупиниться ще 10 переробних заводів

Стало відомо, що ще 10 цукрових заводів України можуть зупинити виробництво. Фахівець назвав причини. Про це розповів заступник директора Гнідавського цукрового заводу Олександр Нікішин. Зокрема він вказує на дві основні проблеми, з якими стикнулися цьогоріч підприємства з виробництва цукру - це війна та ціни на енергоносії.

Ціни на цукор, скріншот з відео
Ціни на цукор, скріншот з відео

Міністр оборони Рєзніков посміявся з вигаданих російською пропагандою "успіхів" окупантів: "Це нісенітниця"

Заяви росіян про те, що їм вдалося знищити РСЗВ Himars в Україні – вигадках їхніх пропагандистів. Насправді жодного успіху у "полюванні" на РСЗВ загарбники не мають. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю Голосу Америки.

Олексій Резніков, фото: Instagram
Олексій Резніков, фото: Instagram

Ціни на кавуни та дині побили рекорд: чи дочекаються українці дешевих баштанних у серпні

Через війну з росією та тимчасову окупацію південних областей, в Україні заговорили про можливий дефіцит баштанних на прилавках продавців. Та передусім відчутним став ріст цін на них. Українцям показали, які цінники встановили продавці на кавуни та дині у середині серпня на полицях великих супермаркетів – Ашан, ЕкоМаркет та АТБ.

Ціни на кавуни та дині, скріншот з відео
Ціни на кавуни та дині, скріншот з відео

Кримчани емоційно зустріли ворожу окупаційну техніку, та ледь не взяли на таран: "Дивись, яку х**ню везуть"

Війна, яку розпочав путін 8 років тому, анексувавши Кримський півострів, триває. З часу широкомасштабного вторгнення минуло майже 6 місяців. Увага українців та світової спільноти прикута до вибухів у Криму. Відчувши, що ЗСУ може звільнити Крим від російської окупації, місцеві почали поступово проявляти свою волю, яку намагалися пригнічувати росіяни.

Техніка, що прямує у Крим. Фото: скриншот Telegram
Техніка, що прямує у Крим. Фото: скриншот Telegram