Українська телекомунікаційна компанія "Київстар" пригрозила позбавити безліму тих клієнтів мобільного оператора, хто собі дозволяє у воєнний час викладати в інтернеті відео прильотів рашистських ракет по наших містах і селах.

Така заява з'явилася у Twitter "Київстару". На неї одразу відреагували українців, подавши свої ідеї, кого у першу чергу варто від'єднати від безліміту, а то й взагалі від зв'язку.

"Тому хто буде викладати прильоти в інтернет - відключим безлім 😡", - йдеться у повідомленні. Київстар

Креатив від Київстару, скріншот з соцмереж
Креатив від Київстару, скріншот з соцмереж

"Геращенко відключіть і Арестовичу", "Вони, мабуть, на Life", "А ще краще повністю інтернет відключати, хоча б на якийсь час", - реагують у коментарях.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Водночас Збройні Сили України на відмінно виконують свою роботу, нам залишається лише підтримувати їх, докладаючи усіх можливих зусиль. Станом на 18 серпня загальні бойові втрати противника з 24.02 по 18.08 орієнтовно склали особового складу близько 44300 (+200) осіб ліквідовано.

Скріншот: twitter.com/twiykyivstar
Скріншот: twitter.com/twiykyivstar

Нагадаємо, молочні продукти стають все дорожчими: за якою ціною зараз продають масло, молоко, сир і кефір

Як повідомляв "Знай.ua", чи буде дефіцит солі в Україні: все вирішать наступні 6 місяців

Також "Знай.ua" писав, приготувати котлети чи запекти курочку стало дорожче: як зросли ціни на м'ясо птиці у серпні