Велике свято 22 серпня: у жодному разі не відкривайте обличчя дитини та винесіть молоко за поріг, заборони дня

Народне свято відзначають 22 серпня, а церква згадує апостола Матфія, який прийшов на заміну Іуді Іскаріоту, який зрадив Христа. Люди на Русі вважали, що цього дня змії висмоктують із корів молоко, тож тварин залишали вдома.

День святого Матвія, фото: вільне джерело
День святого Матвія, фото: вільне джерело

Таня Песик із "Жіночого кварталу" розтанула в обіймах Олексія Арестовича, який порадував обіцянкою: "Через 2-3 тижні..."

Зірка "Жіночого кварталу" та "Ліги сміху", відома гумористка та актриса Тетяна Песик зустрілася з Олексієм Арестовичем, який порадував її несподіваною обіцянкою. Фото артистка опублікувала у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

Воїн ВСУ влаштував справжнє пекло окупантам завдяки неймовірній кмітливості: косив ворогів пачками

Воїн ЗСУ власноруч спорудив систему дистанційного управління вогнем і влаштував російським окупантам справжнє пекло. Про це повідомляє telegram-канал InformNapalm. За час війни бійці ЗСУ вже багато разів показали неймовірний героїзм та професіоналізм, знищуючи пачками як ворожу піхоту, так і різну техніку.

Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Про пенсію не мрійте: у ПФУ назвали категорії, які не отримають виплат, що робити

У пенсійному фонді нагадали умови виходу на пенсію та дали пораду українцям, що робити, щоб не залишитись без виплат. Про це повідомляє пресслужба пенсійного фонду України. У повідомленні сказано, що право громадян на отримання пенсійних виплат визначається на підставі закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" від 09 червня 2033 року.

Пенсіонери, скріншот з відео
Пенсіонери, скріншот з відео

Настя Каменських поставила Сергія Притулу у незручне становище, врятував Шумко: "Вона не вміє брехати"

Настя Каменських вже давно розпочала свою сольну кар'єру під псевдонімом NK. За цей час вона випустила велику кількість пісень та встигла захопити увагу іспаномовної публіки. Але не лише співочою нішею повниться біографія дружини Потапа. Також дівчина займається і акторською кар'єрою. Так, вона мріє про премію Греммі, але що якщо це буде "Оскар"?

Настя Каменських. Фото: скриншот Youtube
Настя Каменських. Фото: скриншот Youtube