Шахраї обводять довкола пальця людей, які постраждали від війни: на що звернути увагу, щоб не залишитися без копійки

Шахраї вигадали новий спосіб збагатитися на довірливих українцях. Їх не зупиняє ні війна, ні знедолені люди, які прагнуть просто вижити у цей складний час. Як повідомили на фейсбук-сторінці "Пенсійного кур'єра", шахраї почали продавати місця в електронну чергу на оформлення українських паспортів у Варшаві.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Астрологиня передбачила повернення всіх українських територій і розповіла про ще одну війну з росіянами

Стало відомо про те, чи повториться така сама війна в Україні у майбутньому. До чого готуватися найближчим часом, і чи чекає на нас мир із такими сусідами. Про це астрологиня Ірина Клевер вирішила розповісти під час свого нового інтерв'ю для YouTube-каналу. За її словами, в найближчому майбутньому Україну може чекати ще одна війна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Пророцтво, скріншот: YouTube
Пророцтво, скріншот: YouTube

Ціни на молоко ростуть як на дріжджах: чи зупиниться здорожчання найближчим часом

Попри те, що ціни на найнеобхідніші продукти в Україні й так кусаються, експерти прогнозують значне здорожчання молока та сировини. Аналітик Асоціації виробників молока Яна Лінецька інформує про приріст закупівельних цін на молоко в межах 10 копійок. Адже наявне незначне збільшення девальваційних процесів.

Ціни на молоко, скріншот з відео
Ціни на молоко, скріншот з відео

HIMARS підповзає на надувному матраці до Кримського моста: у мережі показали найбільший жах рашистів

У мережі оприлюднили відео "відпочивальника" в Криму, який наближається впритул до Керченського мосту. На відео демонструють Керченський міст, а поруч, камера зміщається, та спочатку видно рожевий надувний басейн та у ньому HIMARS. У мережі зазначають, що відео не фейкове, та це найбільший жах рашистів.

Керченський міст. Фото: скриншот Youtube
Керченський міст. Фото: скриншот Youtube

Володимир Кличко принизив росіянина Повєткіна в Москві, змусивши "нюхати" ринг: "Саня, кінч*й"

Володимир Кличко – відомий український боксер, який виступав у важкій ваговій категорії, брат мера Києва Віталія. Нещодавно ми згадували слова ексучасника його команди Сергія Городничева. Він розповідав про росіянина Мурата Гасієва, який у 2015 році приїжджав до тренувального табору українця і буквально миттєво його залишив після спарингу. Бо за два раунди жодного разу не завдав удару по Кличку.

Володимир Кличко, фото: Instagram
Володимир Кличко, фото: Instagram