Олю Полякову після побаченої спаленої ворожої техніки на Майдані потягнуло на військових: "Де мій Сулейман?"

Популярна українська співачка Оля Полякова прогулялася Хрещатиком і подивилася на спалену ворожу техніку. Після того, вона зайшла, швидше за все, до салону краси, який був стилізований під Туреччину. Вона не розгубилася і розповіла у відео глядачам у гумористичній формі, що тепер вона гратиме Роксолану.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Чому слід забути про котлети та відбивні: нові ціни на свинину обмежать меню українців

Ціни на свинину в Україні продовжують активно зростати поряд з іншими популярними продуктами. Схоже, що українцям доведеться знову переглянути свій раціон. Як зазначають в аналітичному відділі Асоціації "Свиноводи України", за підсумками щотижневого моніторингу у другій половині серпня позитивна динаміка закупівельних цін на свинину продовжилася.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Ціни на свинину, скріншот з відео
Ціни на свинину, скріншот з відео

Колишня дружина Дзідзьо Slavia заінтригувала кільцем на безіменному пальці: "Вихваляюся"

Відома українська співачка Slavia поділилася кадрами, що максимально інтригують. Виконавиця показала свою руку з обручкою на безіменному пальці. Зазвичай цей палець зайнятий обручкою, але враховуючи, що Slavia розлучилася з Дзідзьо, ця прикраса точно не свідчення їхнього шлюбу.

Slavia. Фото: скрін youtube
Slavia. Фото: скрін youtube

Що пропонував Кремль Україні в перші години війни: через півроку спалахнула телефонна розмова

Повномасштабна війна з росією триває вже півроку, і з кожним днем ​​з'являється все більше подробиць того, як усе починалося. Виявляється, 24 лютого з Кремля до Офісу президента України пролунав дзвінок. Пропагандисти просили українців мирно здатися і не чинити опір, але отримали відмову.

Андрій Єрмак, фото: скріншот із відео
Андрій Єрмак, фото: скріншот із відео

Зірка "Євробачення" Руслана Лижичко нагадала про протести в країнах Балтії: "Майже 2 мільйони людей"

Українська співачка, автор-виконавець та продюсер, переможниця конкурсу пісні "Євробачення" у 2004 році, колишній народний депутат України Руслана Лижичко похвалилася, що виступала на площі перед Ратушею у Вільнюсі.

Руслана Лижичко. Фото: скриншот Youtube
Руслана Лижичко. Фото: скриншот Youtube