15 загиблих, понад 50 поранених: Володимир Зеленський про страшну атаку на залізничну станцію Чапліне

Володимир Зеленський на засіданні Радбезу ООН повідомив про трагедію, яка сталася на Дніпропетровщині - ракета рф влучила у пасажирські вагони, кількість жертв зростає. Російські війська вдарили ракетами по залізничній станції в Дніпропетровській області. Загинули щонайменше 15 людей.

Найпростіший спосіб отримання субсидії: як оформити заяву через "Дію"

Українцям значно спростили життя, адже вони можуть подати заявку на оформлення житлової субсидії через портал "Дія". Необхідно лише заповнити анкету, яка складається із 21 питання. Слід зауважити, що подати заявку можна лише через комп'ютерну версію сайту, адже на сьогодні у мобільному додатку ця функція недоступна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Субсидії, скріншот з відео
Субсидії, скріншот з відео

В Україну їдуть мікробезпілотники Teledyne Fair Black Hornet, допоможуть розглянути поразку росії в деталях

Норвегія і Великобританія збираються безкоштовно передати Україні низку мікробезпілотників Black Hornet на суму понад $9 мільйонів. Щодня озброєння нашої країни розширюється, і все завдяки допомозі від західних партнерів. Все це робиться для того, щоб якнайшвидше вигнати російських терористів із нашої землі.

Безпілотники, фото: скріншот із відео
Безпілотники, фото: скріншот із відео

Олександр Невзоров вважає, що Ердоган гучною заявою "поховав стосунки з путіним": "Ніколи б не став"

Російський журналіст, який потрапив в Україні у скандал через раптове бажання змінити громадянство, прокоментував заяви Ердогана на Кримській платформі, яка відбулася 23 серпня напередодні Дня Незалежності України.

Невзоров. Фото: скриншот Youtube
Невзоров. Фото: скриншот Youtube

Насолодитися кавунами у серпні не вийде: аграрії б'ють на сполох через ситуацію на ринку

Цього тижня попри розпал сезону загострилася ситуація у сегменті кавунів на внутрішньому ринку України. Як повідомляє "АПК-Інформ: овочі та фрукти", тенденції зростання відпускних цін у цьому сегменті міцно укріпилися, головною причиною чого було зменшення пропозиції кавунів саме з місцевих господарств.

Ціни на кавуни та дині, скріншот з відео
Ціни на кавуни та дині, скріншот з відео

Чому варто забути про каву зранку: шалене підняття цін на улюблений продукт не залишить вибору

Ціни на каву у світі можуть значно зрости вже найближчим часом через поганий урожай у найбільшого у світі виробника. Фермери в Бразилії борються з наслідками незвичайної погоди минулого року, коли плантації постраждали спочатку від посухи, а потім від заморозків.

Кава, фото Знай.uа
Кава, фото Знай.uа