Чому одним українським сім'ям виплатять допомогу, а іншим ні: названо умови отримання 13 320 гривень

Українці мають можливість отримати допомогу у розмірі 13320 гривень. За певних умов її можуть виплатити внутрішньо переміщеним особам двох областей. Надавати цю грошову допомогу ВПО буде благодійний фонд Посмішка ЮА у партнерстві з місією JERU (міжнародні неурядові організації Welthungerhilfe, Concern Worldwide і CESVI), про це повідомили у Facebook надавачі допомоги.

Допомога переселенцям, скріншот з відео
Допомога переселенцям, скріншот з відео

Данілов розповів про плани путіна у війні проти України: "Поставив на карту все"

Путін поспішає загарбати українську територію, та знищити український народ, адже розуміє, що у нього максимум два-три роки, адже в Україні народжується нове покоління. Так вважає секретар РНБО Олексій Данілов. На думку Секретаря РНБО, путін поставив на карту все і це буде самообман думати, що він зупиниться. На думку Секретаря РНБО, кремлівський диктатор підняв ставки до крайньої точки.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Олексій Данилов, фото: Instagram
Олексій Данилов, фото: Instagram

Чому не варто звикати до страв з молоком: прогнози на наступні місяці невтішні, чого чекати

В Україні за останні місяці спостерігається суттєве скорочення виробництва молока. За розрахунками аналітиків проєкту "Сімейні молочні ферми", за сім місяців 2022 року скорочення виробництва молока могло скласти близько 900 тис. тонн, або 18%.

Виробництво молока, скріншот з відео
Виробництво молока, скріншот з відео

Дешевої гречки ще скоро не буде: коли чекати зниження цін на улюблену крупу

Високі ціни на гречку, яку так полюбляють українці, не перестають неприємно дивувати. Проте, як обіцяють фахівці, вже восени українці побачать у магазинах гречку за нижчою ціною, ніж зараз. Все тому, адже цього року фермери відреагували на дефіцит гречки та посіяли в 1,5 раза більше агрокультури, ніж минулого року.

Ціни на гречку, скріншот з відео
Ціни на гречку, скріншот з відео

Не вірять у військовий успіх, тому сподіваються на дипломатію: путін за допомогою "холодної зими" спробує забрати Донбас

Російський диктатор путін все ще вірить у тому, що його "спецоперація" буде врятована. Уся надія в нього на холодну зиму в Україні. Справа в тому, що зимовий клімат вже допомагав Росії неодноразово досягати своїх військових цілей. Варто лише взяти війну з Наполеоном, або протистояння з Адольфом Гітлером під час Другої світової Війни.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео