Кабмін вніс зміни до Порядку використання коштів для функціонування ветеранського фонду, зміни були внесені у держбюджет.

Зміни розроблені для більш ефективної підтримки ветеранів та членів їх сімей, а також родин загиблих або померлих Захисників і Захисниць України під час воєнного стану за рахунок коштів Фонду. Це сталося на засіданні Уряду.

ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Ухвалені зміни відкривають нові можливості для ветеранського підприємництва та ветеранських ініціатив, розвитку яких сприяє Український ветеранський фонд, що діє при Мінветеранів, – зазначила виконавча директорка Фонду Наталія Калмикова.

Відтепер мікрофінансування може бути надано не лише ветеранам з числа внутрішньо переміщених осіб, а й іншим. Також з’явилася можливість фінансувати конкурсні програми.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Також Фонд зможе використовувати бюджетні кошти для підтримки не тільки ветеранів з-поміж діючих військовослужбовців та членам їх сімей, які наразі захищають країну у лавах Збройних Сил, а й тим, хто служить в інших військових формуваннях, в тому числі у добровольчих територіальних громадах.

Зазначається, що програма спрямована на підтримку ветеранів, та інтеграції їх у громади та економіку.

Нагадаємо, ми писали, що у РНБО поставили крапку у питанні підвищення тарифів на комуналку: що насправді чекає на українців.

Як повідомляв "Знай.ua" чому одним українським сім'ям виплатять допомогу, а іншим ні: названо умови отримання 13 320 гривень.

Також "Знай.ua" інформував, що пенсіонери не зможуть працевлаштуватися без цього кроку: обов'язково і в обмежені терміни.