Ілон Маск звернувся до своїх понад 100 мільйонів підписників у Твіттері з жахливим попередженням про кінець цивілізації, порівнявши людство з динозаврами.

Цю публікацію Ілон Маск розмістив у своєму аканті у Twitter.

Магнат SpaceX зайшов на сайт соціальної мережі, щоб попередити своїх послідовників про свою несамовиту теорію.

Поділившись посиланням на статтю ВВС про загибель динозаврів, Маск написав у Твіттері: "Це станеться знову — просто питання часу", мабуть, маючи на увазі потенційну неминучу загибель цивілізації.

У статті говорилося: "Астероїд, що поклав кінець крейдяному періоду, забрав із собою відомих динозаврів, таких як тиранозавр і трицератопс, а також Анзу, або "курка з пекла"".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скрін посту Ілона Маска в Twitter
Скрін посту Ілона Маска в Twitter

Потім він продовжував описувати, як дрібні гризуноподібні тварини, такі як Purgatorius, а також наші далекі предки, посіли місце колишніх жителів планети.

Багато шанувальників Маска приєдналися до однієї фрази, додавши: "Вже відбувається".

Інший припустив: "Ну ми знаємо, що за останні 10% минулого Землі було 5 великих масових вимирань. Тобто, кожне з них кожні 50-100 мільйонів років. І ці останні 65 мільйонів років було дуже тихо".

Маск потрапив до заголовків газет минулого тижня після того, як заявив, що глобальне потепління не є найбільшою загрозою, з якою стикається наш вид.

Шосте масове вимирання
Шосте масове вимирання

Так само він попередив Інтернет, що "колапс населення через низьку народжуваність є набагато більшим ризиком для цивілізації, ніж глобальне потепління", що викликало як похвалу, так і критику за це твердження.

"Чи є діти єдиним рішенням?" — запитав один із користувачів Твіттера, на що Маск відповів простим "так".

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ілон Маск розповів про людиноподібну роботу Tesla Optimus.

Нагадаємо, Ілон Маск заявив про третю частину свого плану з порятунку людства.