Стало відомо, що Михайло Горбачов помер на 92-му році життя. Він є людиною, якій вдалося розвалити Союз Радянських Соціалістичних Республік... "організації", яка влаштувала голодомор на території України, яка вбила мільйони громадян і намагалася "скасувати" нашу націю з метою поєднання народів.

Багато хто про нього відгукується добре, хоча знайдуться і ті, хто танцюватиме на кістках. Однак є думка, що він єдиний правитель країни-агресора, який ставив інтереси народу вище за бажання володарювати, чого не можна сказати про путіна... людину, яка розв'язала безліч воєн, убила тисячі людей і залишається президентом протягом близько 20 років... тоді як народ нічого не хоче робити, хоч є всі можливості.

Михайло Горбачов
Михайло Горбачов

"Сьогодні ввечері після тяжкої та тривалої хвороби помер Михайло Сергійович Горбачов", - повідомили в Центральній клінічній лікарні десь у росії.

Цікавим є ще й той факт, що рівно чотири роки тому, 30 серпня 2018 року, пішов із життя Йосип Кобзон. Хоча українці точно не чекатимуть ще чотирьох років, щоби назавжди заплющив очі наш головний противник.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Михайло Горбачов
Михайло Горбачов

У січні 1987 року Михайло Горбачов дав старт політиці демократії – це призвело до ринкової економіки, вільних виборів та розпаду СРСР, що наступний після Єльцина президент вирішив зруйнувати.

Нагадаємо, люди, які померли і повернулися до життя, розповіли про потойбічне : таємниці останніх миттєвостей

Як повідомляв "Знай.uа", таємниця вигнутих рук Івана Франка - чому його "паралізувало": такого у ВНЗ та школі не розкажуть

Знай.ua писав, путін мріяв відновити СРСР, але мета всього життя може бути зіпсована Лукашенко